KRISTIJANO RONALDO STIGAO - ODMAH HAOS U SVLAČIONICI! Igrači rastavljali zaraćene strane, ni pobeda nije dovoljna za mir Al Nasra

Novosti online

07. 01. 2023. u 20:28

SAUDIJSKI Al Nasr postao je poznato ime širom sveta nakon što je ugovor sa ovim klubom potpisao Kristijano Ronaldo, ali scene koje su se dešavale nakon jučerašnjeg meča protiv Al Taea neće se dopasti nikome, a najmanje Ronaldu.

КРИСТИЈАНО РОНАЛДО СТИГАО - ОДМАХ ХАОС У СВЛАЧИОНИЦИ! Играчи растављали зараћене стране, ни победа није довољна за мир Ал Насра

FOTO: Printskrin

Al Nassr je sa 2:0 pobedio, oba gola postigao je Brazilac Anderson Taliska, no pojedini saigrači mu nisu bili zahvalni na tome.

Nakon meča u svlačionici došlo je do verbalnog, a zamalo i do fizičkog obračuna. Nevolje je tražio kamerunski napadač Vinsent Abubakar.

Snimak koji se pojavio pokazuje prvo verbalnu raspravu između Kamerunca i Brazilca.

Pale su teške reči, a zatim je Abubakar krenuo i da se fizički obračuna sa kolegom. Srećom, to drugi saigrači nisu dopustili. Zaraćene strane su razdvojene i vruće glave su brzo ohlađene.

Ovo je Abubakaru poslednje što je učinio kao fudbaler Al Nasra. On napušta klub i već mu je ukinuta registracija za nastup u Fudbalskom savezu Saudijske Arabije.

FOTO: Tanjug/AP

Njegovo mesto zauzeće Kristijano Ronaldo, a postoji velika mogućnost da 30-godišnji Kamerunac postane novi član  Mančester junajteda, koji ga želi dovesti na pozajmicu.

Abubakar je imao zanimljivo mišljenje o Ronaldu nakon samo jednog treninga sa ovim fudbalerom. Proglasio ga je najboljim ikad.

- Mislio sam da je Mesi najbolji fudbaler u istoriji nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo, ali nakon onog što sam vidio od Ronalda na treningu, uveren sam da on nije običan čovek. Video sam nešto magično - poručio je ovaj 30-godišnjak.

BONUS SADRŽAJ: Lista zarada za  2022. godinu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna