PSŽ U PROBLEMU: Ako ode Mbape, odlazi i ON

G. ČVOROVIĆ

02. 01. 2023. u 21:43

KILIJAN Mbape je tokom prvog dela prošle godine često bio predmet medijskih nagađanja hoće li ili neće da produži ugovor s Pari Sen Žermenom. Kada je to konačno uradio, samo pola godine kasnije, ovih dana, ponovo je u žiži zanimanja novinara, uz nagađanja da će, možda, ekspresno raskinuti nedavno produženi ugovor i pridružiti se Realu iz Madrida, koji nikako ne odustaje od brzonogog napadača.

ПСЖ У ПРОБЛЕМУ: Ако оде Мбапе, одлази и ОН

FOTO: Tanjug/AP

Pariz, od stalnog dopisnika "Novosti"

Priča se da je "kraljevski klub" spreman da za ovu akviziciju odvoji celih milijardu evra. Ali, Pari Sen Žermen tim potezom ne bi ostao samo bez Mbapea.

Gradom svetlosti kruže glasine da je sjajni reprezentativac Maroka Ašraf Hakimi, koji je nedavno dao ogroman doprinos u plasmanu "lavova s Atlasa" u istorijsko polufinale Svetskog prvenstva, uslovio svoj ostanak među "svecima" odlukom Mbapea da ne ide u Madrid.

Saznalo se da se Hakimi poverio svom najboljem prijatelju Mbapeu da će napustiti Pariz, ukoliko to učini i čarobnjak iz Bondija. Time bi ekstra tim iz francuske prestonice odjednom zadesila dvostruka nevolja.

Ako se tome doda i činjenica da su Nejmar i Mesi u ozbiljnim fudbalskim godinama, "sveci" bi odjednom ostali bez perspetkive za budućnost.

Ali, uprava na čelu sa Naserom al Helaifijem se ne da. Odlučni su da zadrže Mbapea, a sigurno će tako postupiti i sa Hakimijem. Argumente kriju u pozamašnoj čekovnoj knjižici. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda