HRVAT BIO BLIZU DRESA SRBIJE: Sada je u teškom stanju, dijagnostifikovan mu je tumor (FOTO)

Novosti online

02. 01. 2023. u 19:36

NIJE 2023. godina svima počela veseljem i lepim vestima, dugogodišnjem fudbaleru Dinama iz Zagreba Bojanu Kneževiću dijagnostifikovan je rak testisa i moraće na operaciju.

ХРВАТ БИО БЛИЗУ ДРЕСА СРБИЈЕ: Сада је у тешком стању, дијагностификован му је тумор (ФОТО)

Foto: Instagram/bojan.knezevic8

Fudbaler se putem Instagrama oglasio. Poželeo je svima srećnu 2023. godinu. Uz fotografiju na kojoj je u bolničkoj postelji. Istakao je da je u pitanju kancer desnog testisa i da će više o svemu znati posle operacije i detaljnih istraživanja.

On je bio član Dinama od 2014. do 2021. godine, posle čega je došlo do razlaza, a karijeru je nastavio u Opatiji. Potom je bio član Gorice, da bi ove sezone nastupao za bugarski Hebar za koji je upisao osam utakmica. Bio je i redovan član mlađih selekcija hrvatske reprezentacije.

U pitanju je fudbaler za kojeg se jedno vreme govorilo i da bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije, pošto je spadao u redove najtalentovanijih iz Dinamove škole. Pominjalo se i da je dobio zvaničan poziv od Fudbalskog saveza Srbije.

Rođen je 28. januara 1997. godine u Bjelovaru u Hrvatskoj i igra na poziciji veznog igrača. Nema sumnje da je pred njim sada ona najvažnija borba - za zdrav i dug život.

BONUS VIDEO:  KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)