CRVENA ZVEZDA DOBILA PONIŽAVAJUĆU PONUDU: Šta je ovo stiglo na adresu tima iz LJutice Bogdana?

Novosti online

28. 12. 2022. u 10:56

DANAS je na adresu Crvene zvezde stigla ponižavajuća ponuda za igrača koji godinama predvodi defanzivu tima iz Ljutice Bogdana - Aleksandra Dragovića.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОБИЛА ПОНИЖАВАЈУЋУ ПОНУДУ: Шта је ово стигло на адресу тима из Љутице Богдана?

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Austrije je velika želja italijanske Sampdorije, ali on ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom, koja nema nameru da se odrekne čoveka koji je pravi lider tima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Međutim, Sampdorija uporno ne odustaje, i kako Telegraf saznaje, na "Marakanu" je stigla i zvanična ponuda ovog kluba, na čijoj klupi sedi bivši trener crveno-belih Dejan Stanković.

Ipak, kada su otvorili ponudu, čelnici crveno-belih su bili u čudu, šokirani da je ovako nešto moglo da stigne kao zvaničan predlog za transfer.

Naime, Sampdorija je tražila da Dragović prvo za njih nastupa kao pozajmljeni igrač u periodu od šest meseci, a da potom bude otkupljen u iznosu od 500.000 evra, i to pod uslovom da italijanski tim ne ispadne iz Serije A.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

U tom slučaju bi se obeštećenje platilo u dve rate, 250.000 evra na leto, a 250.000 evra u decembru 2023. godine.

Dragović sa Zvezdom ima ugovor do juna 2024. godine, tako da na Marakani ovakvu ponudu smatraju nemoralnom, faktički pravim poniženjem i potcenjivanjem i ne žele ni da je uzimaju u razmatranje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima