SRPSKI FUDBALSKI POTRES: Terzić i Mrkela preuzeli OFK Beograd, a evo kakve to ima veze sa FK Crvena zvezda

Tanjug

21. 12. 2022. u 22:02

OFK Beograd je na novom početku. Crvena zvezda će imati značajan uticaj na to kako će se ta nova era "romantičara" odvijati.

СРПСКИ ФУДБАЛСКИ ПОТРЕС: Терзић и Мркела преузели ОФК Београд, а ево какве то има везе са ФК Црвена звезда

Foto: M. Vukadinović

Naime, nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je za predsednika tog kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odučeno je na Skupštini kluba.

Novo rukovodstvo dolazi posle neuspele epizode uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i učiniće sve da se slavni klub, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrati u viši rang, a zatim i dodatno ojača i vrati se u elitno društvo srpskog fudbala. 

Agencija Tanjug ističe i sledeće:

"Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu je kao generalni direktor Zvezdan Terzić, dugogodišnji kapiten i fukcioner OFK Beograda, a crveno-beli će i igrački pomoći OFK Beogradu. 

Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača „romantičara“.

Novi Upravi odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević", navodi Tanjug.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024