Peruničić: Ličnosti kao što je bio Mihajlović nikada ne umiru

Novosti online

17. 12. 2022. u 12:21

Bivšeg srpskog rukometaša Nenada Peruničića je pogodila vest koja je odjeknula tokom jučerašnjeg dana. Evropski i svetski fudbal je ostao bez velikana najvažnije sporedne stvari na svetu, a proslavljeni sportista je u znak poštovanja prema svemu što je za naš narod i sport učio Siniša Mihajlović posetio muzej na stadionu “Rajko Mitić” i upisao se u knjigu žalosti.

Перуничић: Личности као што је био Михајловић никада не умиру

FOTO: M. Vukadinović

 - Došao sam da odam počast jednom velikanu u svakom smislu. Tako smo ga gledali, iako je generacijski dve godine razlika. Jučerašnji dan je bio težak za sve poštovaoce sporta i ljudstva uopšte. Ne morate znati nekoga lično da bi vas nešto dotaklo i rastužilo. Bio je inspiracija za mnoge, prepoznatljiv po stavovima, karakteru, principima, ponašanju. Odlaze mladi ljudi, velikani, ali takve ličnosti kao on nikada ne umiru - istakao je Nenad Peruničić.

 
Prisetio se nekadašnji rukometaš i legendarne Mihine izjave kada je nastupao za Lacio kojom se ponose svi zaljubljenici u crveno-bele boje, a ona je glasila da protiv svoje Zvezde ne želi da igra.
 
- Slušao sam i ja njegovu izjavu, ali to je bio Siniša Mihajlović, čovek sa jasnim stavom i odlukama, koje nikada nije dovodio u pitanje. Tužna vest koja je odjeknula i način na koji je reagovao ceo svet juče, su i više nego dovoljan pokazatelj ko je bio Siniša Mihajlović. Možda i mnogo više nego što smo ga mi zamišljali - zaključio je Nenad Peruničić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET OSTAO ZATEČEN: Evo šta je Aleksander Zverev prvo uradio kada je pobedio Rafaela Nadala na Rolan Garosu