OVO SLAMA SRCA: Oglasila se utučena ćerka Siniše Mihajlovića - emotivna poruka svom ocu, heroju i velikoj ljubavi

Novosti online

17. 12. 2022. u 00:51

FUDBALSKU planetu potresla je vest da je legendarni Siniša Mihajlović preminuo u 53. godini života. Iza sebe je ostavi suprugu Arijanu, i petoro dece, koji su mu bili podrška do poslednjih trenutaka života.

ОВО СЛАМА СРЦА: Огласила се утучена ћерка Синише Михајловића - емотивна порука свом оцу, хероју и великој љубави

Foto: Printskrin/instagram/vickymiha

Viktorija, ćerka preminulog Siniše Mihajlovića, oglasila se prvi put posle smrti oca.

Ona je na društvenim mrežama ostavila poruku koja slama i najtvrđa srca.

- Sišla sam dole, pružila ti ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi nisu potrebne slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji veruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. S tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su od nas jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Ti si moje celo srce tata, čista duša ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav - napisala je Viktorija na društvenim mrežama.

Ona je ovu poruku stavila uz niz Sinišinih slika, među kojima je i ona kako ga drži za ruku u bolnici, a držala ga je tako do samog kraja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici