MIODRAG JEŠIĆ BIĆE SAHRANJEN NA TOPČIDERSKOM GROBLJU: Komemoracija u ponedeljak u SC Teleoptik

Novosti online

10. 12. 2022. u 13:02

FUDBALSKI klub Partizan oprostiće se od svog nekadašnjeg igrača i trenera Miodraga Ješića komemoracijom na dan sahrane.

МИОДРАГ ЈЕШИЋ БИЋЕ САХРАЊЕН НА ТОПЧИДЕРСКОМ ГРОБЉУ: Комеморација у понедељак у СЦ Телеоптик

FOTO: M. Vukadinović

Miodrag Ješić je poginuo u četvrtak na putu Ruma - Jarak, kada je njegov automobil prešao na drugu stranu i direktno se sudario sa dolazećim kamionom.

Najveći deo igračke karijere, od 1980. do 1994. godine, je proveo među crno-belima za koje je odigrao 148 ligaških mečeva i postigao 13 golova. Nakon toga je igrao za turske klubove Altaj i Trabzon.

Trenersku karijeru je počeo nedugo posle okončanja igračke, a radio je u skoro 30 klubova.

Vodio je, između ostalih, OFK Beograd, Partizan, Liteks, Budućnost, Sarajevo, a radio je i u Turskoj, Kini, Libiji, na Maldivima, u Tunisu, Iranu i Saudijskoj Arabiji, gde je u septembru okončao poslednji trenerski angažman.

Kao igrač, bio je šampion Jugoslavije sa Partizanom, a kao menadžer prvak arapske lige sa Sfaksijenom iz Tunisa, Bugarske sa CSKA iz Sofije, šampion Libije sa Al Itihadom i Mjanmara sa Jangonom.

Komemoracija Miodraga Ješića održaće se u ponedeljak 12. decembra 2022. godine u 10 časova ujutru na SC Partizan - Teleoptik, dok je sahrana u 12 časova na Topčiderskom groblju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)