ZEMLJOTRES U PARIZU! Milijarder prodaje PSŽ?

Novosti online

04. 12. 2022. u 11:11

PSŽ bi uskoro mogao da promeni vlasničku strukturu, vlasnik kluba Naser Al Kelaifi obratio se javnosti, govorio je o planovima vezanim za "svece".

ЗЕМЉОТРЕС У ПАРИЗУ! Милијардер продаје ПСЖ?

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Tokom svetskog prvenstva u Kataru milijarder Naser Al-Kelaifi govorio je o spekulacijama da bi katarski investicioni fond uskoro mogao da proda PSŽ.

- Pitali su me nedavno o tome, da li je istina da prodajemo PSŽ posle Svetskog prvenstva. Odgovorio sam sa osmehom da to nije istina. Opet, po pitanju daljih ulaganja i razvoja kluba, ako treba da prodamo 5, 10 ili 15 odsto udela, zašto da ne, rekao je i dodao:

- Istina je da je mnogo njih zainteresovano za naš klub. Mi gledamo u dva smera – ka dobrom investitoru i strateškom partneru. Ova druga stvar nam je najvažnija. Ako bi se našao neko ko bi nam pomogao da dalje podižemo klub, zašto da ga ne dovedemo. Nije u pitanju da li ćemo da ulažemo manje ili više novca, već da dalje razvijamo brend, našu struku i biznis.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!