ZVEZDA U PROBLEMU: Mađari u Tursku vode drugi tim

Novosti online

03. 11. 2022. u 13:45

FUDBALERI Crvene zvezde pokušaće da pobedom u Monaku obezbede novo evropsko proleće, bilo u Ligi Evrope ili "utešnoj" Ligi konferencija, ali za to će im biti potrebna i mala pomoć Ferencvaroša. Međutim, kako sada stvari stoje, izgleda da Mađari, koji su obezbedili plasman u drugu fazu, nisu preterano zainteresovani za fer-plej.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Мађари у Турску воде други тим

FOTO: FK Crvena zvezda

Mađarski velikan je obezbedio prolaz u nokaut fazu takmičenja sa prve pozicije, te neće imati imperativ pobede protiv Trabzona.

Zbog povreda, trener Ferencvaroša neće moći da računa na Eldara Ćivića, Amera Gojaka i Adamu Traorea.

Problemi sa kartonima su bez prilike da nastupi protiv Trabzona ostavili Muhameda, ali to nije sve - osim ovih, prinudnih promena, trener Čerčesov je poručio kako planira da na klupi ostavi Botku i Dibuša.

- Njih dvojica možda zaigraju, mada imaju po dva žuta kartona. Još imam vremena da odlučim da li ću ih poslati na teren. Ovo je naša šesta utakmica u grupi, imamo vrlo zgusnut kalendar, a igraćemo bez nekoliko fudbalera zbog povreda. Poveli smo nekoliko mladih igrača sa nama, ali važan je ovo meč i za nas. Nismo opterećeni time da li će mladi debitovati protiv Trabzona ili ne.

Zvezda je pred poslednje kolo na začelju grupe H sa bodom manje od Monaka i istim brojem bodova kao Trabzon. Za plasman u drugu fazu LE potrebno je da crveno-beli pobede Monako, a da Trabzon protiv Ferencvaroša ostvari lošiji rezultat (poraz, remi ili pobeda sa manje golova razlike).

BONUS - Najaktuelniji video snimci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio