Fudbaleri Crvene zvezde i treću godinu uzastopno nisu uspeli da se plasiraju u elitno evropsko klupsko takmičenje, a ceh nedosanjanih snova platio je trener Dejan Stanković.

Komentari (6)

Goggis

18.10.2022. 13:48

A ko u skauting sluzbi CZ je preporucio i ko je doveo Kulibalya pre par nedelja? Daj te Radetu Bogdanovicu mest o u skauting sluzbi. Sigurno nece traziti vise od skromne plate.

Toplica

18.10.2022. 15:17

Даљњу прошлост да не дирамо, али ове године недостајала је длака. Одлични тренер није био уочио снагу Макабија и необазриво је увео двојицу резервиста чији квалитет није на нивоу. Овај нови тренерчић у Пешти се поиграо стубом одбране и одмах ударио челом у бетонски стуб ! Тренутно забрињава његово објашњавање ствари и догађаја у духу политичара најгоре провенијенције. Да ли је он тај човек преображаја и успеха ? Дај Боже ! Да, и ово: Букари и Кангва су златна појачања, али чим су се обзнанила неко их је стрпао у џеп !

Vlada

18.10.2022. 18:26

Ovo je uzas jedno pricaju, drugo rade. Podmladjuju ekipu penzionerima, daju ogromne plate igracima koji neigraju, kradu od drzave i prave nas budalama.