APENINI BRUJE O OVOM POTEZU SRBINA: Pogledajte kako je Dušan Vlahović preuzeo ulogu i kapitena i trenera u Juventusu (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2022. u 18:50

DERBI Italijanske serija A između Torina i Juventusa u potpunosti je protekao u znaku Srba, a danima po završetku ove velike utakmice Apenini i dalje bruje o našim momcima.

АПЕНИНИ БРУЈЕ О ОВОМ ПОТЕЗУ СРБИНА: Погледајте како је Душан Влаховић преузео улогу и капитена и тренера у Јувентусу (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Čak pet srpskih reprezentativaca izašlo je na teren "Olimpijskog stadiona na kom je bio prisutan i Dragan Stojković Piksi.

U redovima "bikova" to su bili Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić koji je briljirao na golu i nametnuo se selektoru kao prvi izbor na golu "orlova" pred Mundijal. Dok su boje "stare dame" branili Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Foto: Profimedia

Strelac jedinog gola i heroj crno-bele strane Torina bio je Dušan Vlahović, ali ovaj momak pobedničkog mentaliteta nije imao uticaj samo na terenu. 

Srpski reprezentativac koji je realtivno skoro lansiran u fudbalsku orbitu odlukom trenera napustio je teren nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

On je potom obukao marker i seo na klupu za rezervne igrače, ali nije ga dugo držalo mesto. Na snimku koji se pojavio i sada kruži društvenim mrežama vidi se kako Vlahović "pomaže" Alegriju i da njih dvojica zajedno motivišu tim.

FOTO: Tanjug/AP

Kamere su uhvatile srpskog golgetera dok sa mnogo strasti deli savete svojim saigračima, koji su u poslednjim trenucima meča pokušavali da odbrane minimalnu prednost, stečenu upravo njegovim golom.

U jednom trenutku momak iz Zemuna viče ka terenu, u sledećem aplaudira, a navijači su kupljeni ovakvim gestovima jer pokazuju koliko je bivšem igrači Partizana i Fiorentine stalo do tima.

Neki ga nazivaju i kapitenom zbog ovakvih poteza, iako je Vlahović jedan od najmlađih igrača u sastavu torinskih crno-belih. A mnogi kažu u šali da bi trebalo i da preuzme kormilo "stare dame" koja puca po svim šavovima pod vođstvom Masimilijana Alegrija ove sezone.

Za ovo je svakako prerano, ali stavom, ponašanjem, liderstvom i karakterom Vlahović svakako u ranoj dobi pokazuje da bi jednog dana mogao da se upusti i u trenerske vode. 

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri