PLJUŠTE OTKAZI PO SRBIJI: Još jedan trener napušta kormilo superligaša

Novosti online

17. 10. 2022. u 18:13

OVE sezone deluje da otkazi u MozzartBet Superligi Srbije pljušte više nego ikada ranije. Od početka sezone ko zna koja po redu promena trenera u Super ligi Srbije. Izvesno je da je brojka dvocifrena.

ПЉУШТЕ ОТКАЗИ ПО СРБИЈИ: Још један тренер напушта кормило суперлигаша

FOTO: M. Vukadinović

Fudbalski strateg Dejan Đurđević više neće obavljati funkciju trener Kolubare. Superligaš iz Lazarevca saopštio je da su popularni Švaba i klub sporazumno raskinuli saradnju.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dve godine bio trener superligašu iz mog grada. Kolubara je klub u usponu, klub koji napreduje i želim im svu dalju sreću. Zahvaljujem se gospodinu Steviću, predsedniku kluba Uroševiću, svim zaposlenima u klubu, kao i svim igračima sa kojima sam ove dve godine sarađivao - rekao je Dejan Đurđević.

Foto: M.Vukadinović

Lazarevčani su se zahvalili dosadašnjem strategu koji ih je sa mnogo uspeha predvodio u prethodne dve godine.

- Zahvaljujemo se gospodinu Đurđeviću na svemu što je do sada uradio za naš klub. Prijateljski smo se rastali i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere. Vrata FK Kolubara uvek će mu biti otvorena - rekao je Dragiša Urošević predsednik FK Kolubara.

Đurđević je na klupi Kolubare sedeo od 1. jula ove godine i vodio je ekipu na 15 utakmica. Ovo mu je drugi mandat jer je trener bio od juna prošle do aprila ove godine.

Lazarevčani su posle 15. kola osmi na tabeli sa 19 bodova, ali su u poslednja tri kola osvojili samo bod. 

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić