SKANDAL TRESE OSTRVO: Napadnut autobus Mančester sitija! Englezi spremili doživotne zabrane počiniocima (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2022. u 17:47

U 11. kolu Premijer lige juče su Liveprul i Mančester siti odigrali derbi utakmicu koja je završena rezultatom 1:0 za ekipu Jirgena Klopa. Ovaj ostrvski klasik moderne istorije najjačeg engleskog ranga kao i uvek privukao je mnogo pažnje, a isplivale su nove skandalozne informacije vezanih za način na koji su fudbaleri Sitija napustili kultni "Enfild".

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ОСТРВО: Нападнут аутобус Манчестер ситија! Енглези спремили доживотне забране починиоцима (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, nakon utakmice u "gradu Bitlsa" koja je rešena pobedom Liverpula golom Mohameda Salaha, iz tabora "građana" pristigle su teške optužbe na račun domaćina, pa se tako navodi da je napadnut autobus prvaka Engleske.

Tom prilikom bačen su predmeti koji su oštetili prozor na autobusu, no srećom nisu ga potpuno razbili, piše "Skaj sports".

Delegacija Mančester sitija napadnuta je pri povratku na svoj dom, stadion "Etihad", piše takođe citirani izvor. Da se ovaj incident dogodio u nekoj drugoj zemlji teško da bi podigao toliku prašinu, ali "čelična lejdi" Margaret Tačer zavela je red svojevremeno, a od tada na terenima širom Engleske zaista retko su viđani huliganski ispadi.

Liverpul je u saopštenju rekao da će koristiti "CCTV" kako bi istražio "potpuno neprihvatljivo ponašanje" i da će se oni koji budu proglašeni krivima suočiti s doživotnom zabranom dolaska na Enfild. 

FOTO: EPA

Spomenimo i to da je Pep Gvardiola imao neugodno iskustvo i tokom same utakmice s obzirom na to da su ga domaći navijači gađali kovanicama, no srećom nisu ga pogodili nijednom.

A, špansi trener imao je i jednu urnebesnu reakciju nakon poništenog gola Erlinga Holanda.

Meč između Mančester Sitija i Liverpula sa sobom nosio je strasti više nego ikada pre, kao još jedan dokaz da ostrvski fudbal dobija novo veliko rivalstvo.

BONUS VIDEO: Predstavljamo stadione za SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)