BOSANAC PECNUO "DELIJE": "Nokautiran" na Marakani, pa po Mađarskoj priča "Nije to tamo ništa posebno!"

Novosti online

13. 10. 2022. u 17:15

FUDBALERI Crvene zvezde pre samo nedelju dana savladali su Ferencvaroš u grotlu "Marakane" koja je nosila šampiona Srbije u tom meču. Ambijent na najvećem srpskom stadionu još jednom je bio u fokusu fudbalske javnosti koja je hvalila izdanje "delija" na tom meču. Međutim jedan čovek nije oduševljen onim što je video u prestonici Srbije, pa se po povratku u Mađarsku okuražio da priča o ambijentu koji je doživeo.

БОСАНАЦ ПЕЦНУО ДЕЛИЈЕ: Нокаутиран на Маракани, па по Мађарској прича Није то тамо ништа посебно!

Foto: Tanjug / AP

U pitanju je reprezentativac Bosne i Hercegovine i član tima iz Mađarske Muhamed Bešić, poznat kao veliki "radnik" i čovek koji ostavlja "srce na terenu". 

- Zaista volim da igram pred punim stadionom, ali atmosfera u Beogradu na mene nije nimalo ostavila utisak. Imao sam sreću da sam tokom karijere igrao na brojnim vrhunskim stadionima u Evropi. Najveći utisak na mene su ostavili "Enfild" i "Old Traford". Takođe, kao član fudbalske reprezentacije BiH igrao sam na čuvenoj "Marakani" protiv Argentine na Svetskom prvenstvu 2014. godine, gde je bilo prisutno 75.000 navijača - rekao je Bešić za "Nemzetisport" i dodao:

FOTO: EPA

- Teško je igrati protiv svih rivala u grupi, ali mislim da možemo pobediti Zvezdu večeras na domaćem terenu.

Nekadašnji vezista Evertona je govorio i o svojoj ulozi na terenu.

- Nikada nisam bio poznat po postizanju golova, retko sam ih postizao u karijeri. Nisam taj tip igrača, ja imam ulogu rešavanja drugih stvari na terenu. Borim se, uklizavam, osvajam lopte, bodrim svoje saigrače, to je moj zadatak, a ovi ispred mene su tu da postižu golove. Ne bih se bunio da postignem gol u budućnosti, ali nemam problem da uposlim saigrača ako je u boljoj poziciji od mene - zaključio je Muhamed Bešić.

Fudbaleri Ferencvaroša od 21 čas dočekuju Crvenu zvezdu u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope, a direktan prenos možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati