PROSTAK! Fudbaler Zvezdinog rivala napravio skandal, Mađari ga "osudili" (VIDEO)

Novosti online

11. 10. 2022. u 09:44

Fudbaleri Ferencvaroša dočekaće u četvrtak Crvenu zvezdu u utakmici Lige Evrope, a oba tima u duel ulaze posle prvenstvenih pobeda. Protiv Debrecina od 2:0, odnosno Spartaka iz Subotice od 3:0.

ПРОСТАК! Фудбалер Звездиног ривала направио скандал, Мађари га осудили (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Dok je u Beogradu bilo mirno, meč prvenstva Mađarske obeležio je i incident, kada je igrač Fradija Rajan Mae pljunuo ka rivalu. 

Sve se dešavalo u nadoknadi vremena, a u duelu su bili Marokanac i iskusni Mađar Balaš Džudžak. Na snimku se vidi (od 0:35) kako Džudžak nešto dobacuje, a Mae reaguje pljuvanjem, mada ga nije "pogodio".

Ali napravio je potez o kome bruji ceo svet i koji ne dolikuje fudbalskim terenima

Usledili su i novi problemi, a sudija je konsultovao VAR. Ipak, nije isključio Maea. Džudžak je bio toliko ljut da je i posle utakmice hteo da se obračuna sa rivalom, kao i njegovim bratom Samijem Maeom.

- Svi pričaju o incidentu, a niko ne govori šta je izazvalo ovu reakciju - rekao je posle meča trener Stanislav Čerčesov.

Mae je igrao i u Beogradu, od 57. minuta, a incident ima dodatnu "težinu" pošto je Džudžak legenda tamošnjeg fudbala sa preko 100 utakmica za nacionalni tim.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!