"PRENOSI MI ZNANJE": Bivši fudbaler Zvezde objavio sliku sa Zlatanom Ibrahimovićem i nasmejao sve (FOTO)

Novosti online

09. 10. 2022. u 10:24

Fudbaleri Milana pobedili su Juventusa sa 2:0 u derbiju Serije A, a tu utakmicu na zanimljiv način pokraj terena ispratili su Zlatan Ibrahimović i mladi Srbin Marko Lazetić.

ПРЕНОСИ МИ ЗНАЊЕ: Бивши фудбалер Звезде објавио слику са Златаном Ибрахимовићем и насмејао све (ФОТО)

FOTO: Tviter/ACMilan

Ibrahimović je odavno van stroja zbog operacije kolena koju je imao, dok Marko Lazetić nije bio u konkurenciji za ovaj meč.

Njih dvojica bodrili su svoje saigrače pokraj terena, a na internetu je osvanula zajednička fotografija koja je izazvala pažnju mnogih.

Na njoj se vidi kako Ibra drži ruku na glavi Lazetića dok on gleda ka terenu, a bivši fudbaler Crvene zvezde okačio je fotografiju na svoj Instagram profil uz komentar:

- Prenosi mi znanje.

Njegova objava ubrzo je postala viralna, a navijači italijanskog kluba oduševljeni su atmosferom unutar tima i odnosom koji saigrači imaju prema mlađim igračima poput Lazetića.

Marko Lazetić ne dobija toliko često priliku u seniorskom timu Milana, ali je bio na klupi na mečevima protiv Napolija i Empolija u Seriji A.

U omladinskoj Ligi šampiona postigao je jedan pogodak, a za U19 reprezentaciju Srbije na sedam mečeva postigao je dva gola.

Tokom karijere pored Crvene zvezde u kojoj je ponikao i za koju je igrao u svim mlađim kategorijama, nastupao je i za Grafičar kao pozajmljen fudbaler.

Milan se trenutno nalazi na trećem mestu italijanske Serije A sa 20 bodova, isto koliko imaju i Napoli i Atalanta uz meč manje od pomenutih klubova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!