"STVARI NE IDU DOBRO PO JUVENTUS" Legendarni jugoslovenski napadač: Vlahoviću će goditi gol u reprezentaciji

Novosti online

29. 09. 2022. u 14:16

NEKADAŠNJI reprezentativac Jugoslavije i Juventusa Darko Kovačević govorio je o nekadašnjem klubu za koji nastupaju i reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić.

СТВАРИ НЕ ИДУ ДОБРО ПО ЈУВЕНТУС Легендарни југословенски нападач: Влаховићу ће годити гол у репрезентацији

FOTO: EPA

Kovačević je u Juventusu igrao dve godine, a za to vreme postigao je 26 golova na 71 utakmici, prokomentarisao je igre Vlahovića.

-Sezona je tek počela, a povrede su pogodile Juventus. Jasno je da stvari trenutno ne idu dobro. Sećam se vremena kada nisam postigao gol tri meseca. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Možda je Vlahović imao sličan problem. Od 15. avgusta nije uspeo da postigne gol iz otvorenih igre. Imaće koristi od gola protiv Norveške.

Nezaobilazna tema bio je i Filip Kostić.

-Dajmo mu vremena. Stigao je pre nepuna dva meseca, mora da se prilagodi novom fudbalu i novoj zemlji. Možda nije Mesi, ali ima sve što treba da uradi dobro. Platio bih da imam nekog poput njega dok sam igrao. Uz sve njegove centaršute, postigao bih još više golova.”

Dotakao se i Masimilijana Alegrija.

-Ne mogu da kritikujem trenera koji je osvojio toliko trofeja poput Alegrija. Siguran sam da ćemo videti drugačiji Juventus kada se Kjeza i Pogba vrate. Uskoro će Vlahović imati mnogo veću podršku, setite se i Kjeze… Veliki je pritisak u Juventusu, rekao je Kovačević.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

HRVATI SE KRSTE: Na kanadskoj javnoj TV pre meča pogrešna zastava Hrvatske - kako izgleda u kanadskoj verziji