"ŠTA SRBI I HRVATI RADE U MUSLIMANSKOJ REPREZENTACIJI?": Ovo je skandalozna sramota! Tekst koji je šokirao region...

Novosti online

25. 09. 2022. u 15:48

JEDNA zemlja tri naroda i nikada mira... Bosna i Hercegovina zemlja Srba, Hrvata i Muslimana pobedila je Crnu Goru u okviru Lige nacija i krupnim koracima zakoračila ka prvom mestu u svojoj grupi. Ali sve to je ostalo u senci ogrmnog skandala u Zenici.

ШТА СРБИ И ХРВАТИ РАДЕ У МУСЛИМАНСКОЈ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ?: Ово је скандалозна срамота! Текст који је шокирао регион...

Aleksandar Đorović

Naime, Mostarski portal ABC piše da su najvatreniji navijači BiH priredili "veliku i sramotnu koreografiju" uoči početka utakmice na Bilinom polju protiv Crnogoraca.

- Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske - napisao je mostarski portal, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Večno cvetaj u inat dušmanima".

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***", što je jasna poruka upućena predsedniku Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkoviću.

- Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH - piše ABC portal koji na kraju teksta apeluje na fudbalere hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH.

BONUS VIDEO: Piksi dobitnik zlatne povelje FS Republike Srpske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri