SRAMOTAN POTEZ AMERIKANCA: Novak Đoković ovako nešto nije zaslužio (VIDEO)

Novosti online

25. 09. 2022. u 12:31

SRPSKI teniser, Novak Đoković majstorskom igrom na Lejver kupu pokazao je da i dalje može da igra vrhunski tenis, ipak, jedan detalj zapao je za oko delu javnosti.

СРАМОТАН ПОТЕЗ АМЕРИКАНЦА: Новак Ђоковић овако нешто није заслужио (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Đoković je takmičenje na Lejver kupu počeo pobedom u singu i dublu.

Fransisa Tijafoa pobedio je Novak bez mnogo muka, a nakon meča viđena je jedna ne tako lepa scena.

Nakon pozdrava sa Tijafoom krenuo je Novak ka klupi tima Sveta i prvo se pozdravio sa Džonom Mekinroom, a onda krenuo ka ostalima da bi Tomi Pol odbio da pruži ruku i samo se okrenuo na drugu stranu.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (5)

NAMA JE SRBIJA SVETINJA, A NJIMA POSLOVNIK: Jaka poruka predsednika Vučića nakon haosa koji je pravila opozicija