OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" IZ PARIZA: Navijač životno ugrožen u strašnom sukobu huligana Nice i Kelna na stadionu

Goran Čvorović - Od stalnog dopisnika Novosti PARIZ

08. 09. 2022. u 19:33

ZVANIČNI početak meča u okviru Lige konferencija između Nice i Kelna, koji se nalaze u istoj grupi sa Partizanom i Slovackom, a koji je bio zakazan za 18.45, odložen je do daljnjeg, zbog teške povrede jednog nemačkog navijača. Postoji mogućnost i da se meč otkaže.

ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА НОВОСТИ ИЗ ПАРИЗА: Навијач животно угрожен у страшном сукобу хулигана Нице и Келна на стадиону

FOTO: Tanjug/AP

Podseitmo, došlo je do sukoba navijača na stadionu "Alijanc rivijera", a policija je upotrebila suzavac.

Grupa nemačkih navijača pokušala je u više navrata da se obračuna sa pristalicama domaćina, a jedan od gostujućih navijača se preskačući ogradu povredio i nalazi se u životnoj opasnosti.

Hiljade navijača Kelna došli su u Nicu i napravili pravu pustoš po gradu pre početka utakmice. Razbili su i zvanični butik domaćina ovog fudbalčskog meča.

Pred vama je foto-galerija tuče navijača na meču Nica - Keln, a molimo sve maloletne osobe, kao i one kojima bi moglo da pozli od scena nasilja, da zbog krvavih detalja ovog sukoba - galeriju ne otvaraju.

Takođe, "Novosti" su vam priredile i neke od video-zapisa tuče navijača napravljenih na samom stadionu "Alijanc rivijera", a kako su i oni brutalne prirode, isto vas molimo da ih pogledate samo ako vas scene nasilja ne uznemiravaju i, uz to, niste maloletni.

Podsetimo, prenos meča Slovacko - Partizan možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BINUS VIDEO: Petrić: Momci su pokazali da nisu zaboravili da igraju fudbal

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SVET GLEDA I NE VERUJE: Novak Đoković i Karlos Alkaraz izašli na večeru pred međusobni meč koji će pratiti cela planeta (FOTO/VIDEO)