LESTER PRISTAO NA NOVU PONUDU: Čelsi dobija Fofanu, ali Megvajer ostaje svetski rekorder

Novosti online

27. 08. 2022. u 14:29

LESTER je pre nekoliko dana odbio ponudu Čelsija od 60 miliona funti za Veslija Fofanu, ali je danas pristao na novu ponudu plavaca za francuskog internacionalca - 70 miliona plus bonusi!

ЛЕСТЕР ПРИСТАО НА НОВУ ПОНУДУ: Челси добија Фофану, али Мегвајер остаје светски рекордер

FOTO: AP

Fudbalski klub Čelsi postigao je usmeni dogovor sa Lesterom o ceni transfera za odbrambenog igrača Veslija Fofanu, preneli su danas britanski mediji.

Izvor Skaja naveo je da će transfer iznositi 70 miliona funti (83 miliona evra), uz bonuse, ali nije dogovorena dinamika isplate i koji uslovi su potrebni za isplatu tih bonusa. Cena celokupnog transfera najverovatnije neće preći 75 miliona funti ili 88 i po miliona evra.

To znači da Fofana ipak neće oboriti rekrd Harija MEgvajera kao najsukpljeg defanzivcas u istoriji, pošto je Lester za njega dobio 78,3 miliona funti ili 93 miliona evra od Mančester junajteda.

Očekuje se da će 21-godišnji francuski fudbaler bez problema postići dogovor sa klubom o ličnim uslovima.

Lester sada traži zamenu za Fofanu, koji je zbog spekulacija o odlasku propustio prošlonedeljnu utakmicu u Premijer ligi protiv Sautemptona.

Fofana je želeo da pređe na Stamford Bridž, a prošle nedelje je propustio trening ekipe, zbog čega je trenirao sa mladim timom Lestera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri