OGLASILE SE DELIJE ZBOG STANKOVIĆA: "Vreme je da pokažem šta je laž, a šta stvarnost"

Novosti online

26. 08. 2022. u 20:30

NAVIJAČI Crvene zvezde izdali su saopštenje u vezi sa ostavkom Dejana Stankovića i menovanjem njegovog naslednika. Portal "Novosti" saopštenje Delija prenosi u celosti i bez redakcijskih izmena:

ОГЛАСИЛЕ СЕ ДЕЛИЈЕ ЗБОГ СТАНКОВИЋА: Време је да покажем шта је лаж, а шта стварност

FOTO: FK Crvena zvezda

- Zvezdaška javnost je pravedna i ispravna, ali već odavno smo postali robovi lažnog mišljenja i lažnog javnog mnjenja.

Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje u stvari ono što pročitaju po mrežama gde je istina daleko od realnosti.

 Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije na žalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki! 

Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I ako je Deki legenda koju smo morali da "platimo" da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo.

Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse! 

JEDAN JE STANKOVIĆ DEJAN! SUBOTA 20.30č, ZA ZVEZDU, ZA DEKIJA, ZA IGRAČE!!! Svi na stadion da pokažemo šta je stvarnost! - navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja