"LUDA KUĆA" U SLAVNOM KLUBU: Fudbaler krenuo na tribinu u obračun sa navijačima (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2022. u 21:47

FUDBALSKI klub Atletiko Madrid sinoć je na svom terenu poražen od Viljareala (0:2) u meču drugog kola španske La Lige, ali taj ssret obeležile su i veoma ružne scene.

ЛУДА КУЋА У СЛАВНОМ КЛУБУ: Фудбалер кренуо на трибину у обрачун са навијачима (ВИДЕО)

FOTO: AP

Madriđani su razočarali svoje navijače utakmicom na Metropolitano stadionu na kojem je "Žuta podmornica" uspela na kraju da slavi sa 2:0 i dođe do nova tri boda.

Atletiko je odigrao dosta lošu utakmicu u kojoj je izgledao totalno bezidejno, a Viljareal je bez problema tokom celog meča kontrolisao ritam meča, pa je imao i veći posed lopte od domaćeg tima.

Ovaj poraz teško je pao pojedinim navijačima Atletika koji su nakon završetka meča ostali na tribinama i kritikovali su svoje igrače.

Najviše na meti kritika našao se Antoan Grizman koji je bio rezervista na ovom meču i u igru je ušao sredinom drugog poluvremena. Ali, pored njega navijači su kritikovali i ostale igrače.

U centru pažnje našao se štoper Mario Hermoso koji se svađao sa navijačima Atletika i skoro je došlo do fizičkog sukoba.

 

Hermoso je bio bijesan zbog uvreda koje je dobio od navijača i čak je krenuo da se obračuna s njima.

Španac je preskočio ogradu koja deli tibine i teren, ali u posljednji trenutak redari su uspeli da ga zaustave. Hermosa su nekako uspeli da smire, ali bilo je jasno da je itekako besan zbog uvreda koje je dobio na račun svoje porodice.


BONUS VIDEO: Delije slave gol Zvezde u Izraelu
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)