PA, GDE ĆEŠ NA SRBINA? Aleksandar Mitrović video kako ga je rival ismevao, pa oduševio celu Englesku izjavom

Novosti online

22. 08. 2022. u 17:11

ALEKSANDAR Mitrović obeležio je meč Fulam - Brentford u trećem kolu nove sezone Premijer lige, ali nije samo njegov gol za pobedu bio u prvom planu na ovoj utakmici, već i jedna provokacija, a onda i reakcija reprezentativca Srbije pred novinarima.

ПА, ГДЕ ЋЕШ НА СРБИНА? Александар Митровић видео како га је ривал исмевао, па одушевио целу Енглеску изјавом

FOTO: AP

Podsetimo, rekorder srpske reprezentacije po broju golova u dresu nacionalnog tima dao je u prethodnoj sezoni Čempionšipa čak 43 pogotka na 44 odigrana meča. A sa "terorom" rivala na Ostrvu nastavio je i premijerligaškom društvu - dvaput je zatresao mrežu Liverpula, a posle promašenog penala protiv Vulverhemptona, dao je gol i u drami sa Brentfordom.

Ta luda završnica imala je jednu vrlo zanimljivu scenu.

Naime, "Novosti" su vam već javile da je Fulam vodio sa 2:0, a da je Ivan Toni uspeo da poravna rezutlat i to proslavio provociranjem srpskog asatrčao je i gestikulirao rukom, baš kao što to Mitrović radi.

Aleksandar Mitrović je dvaput odgovorio na ovo.

Najpre na terenu, jer je upravo Mitrović golom u 90. minutu doneo trijumf Fulamu od 3:2, a potom je srpski as i van igrališta "odgovorio".

- Svi imaju idole. Toni je igrao sa mnom u Njukaslu i bio je 'moj' dečkić. Eto, moj idol je bio (Alan) Širer, a ja sam verovatno Tonijev, rekao je Mitrović o provokaciji rivala. 

Nasmejan, dodao je i sledeće:

- Bio je ovo jedan pravi derbi. Svi su uživali, navijači, mi na terenu.... dobro, verovatno naš trener (Marko Silva) nije baš toliko uživao, ali sam siguran da je na kraju bio srećan!

Sjajne partije našeg internacionalca mogu da ohrabre i njega, i trenera Silvu, ali i reprezentaciju Srbije.

Nju u novembru čeka Svetsko prvenstvo čiji je domaćin Katar, a upravo je Aleksandar Mitrović njen najbolji strelac svih vremena sa 46 pogotka na 74 takmičarska nastupa.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili