ŠTA URADI CRNI (ZELENI) GRIZMANE: Atletiko želi da se reši francuskog napadača, a on na svaki trening dolazi sa novom bojom kose (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2022. u 14:06

FRANCUSKI napadač Antoan Grizman već neko vreme se muči sa formom koja ga je krasila u prvom mandatu u madridskom Atletiku. Jorgandžije su ga prošlog leta dovele na dvogodišnju pozajmicu iz Barselone uz obavezu oitkupa ugovora na kraju sledeće sezone, ali im se ne daje 40 miliona evra za igrača koji je bleda senka onog starog Grizmana. Sve to ne uzbuđuje previše francuskog internacionalca, što pokazuje i njegovo izanje na poslednjem treningu Atletika.

ШТА УРАДИ ЦРНИ (ЗЕЛЕНИ) ГРИЗМАНЕ: Атлетико жели да се реши француског нападача, а он на сваки тренинг долази са новом бојом косе (ФОТО)

FOTO: EPA

Grizman je odlučio dapromeni imidž, pa je, samo nekoliko nedelja nakon što se ofarba u plavo, na trning došao sa kratkom kosom ofarbanom u - zelenu.

Možda je i na ovu promenu imidža uticala jedna od njegovih ćerki pošto je pre dve godine, dok je nastupao za Barselonu na teren istrčao sa plavim pletenicama poput onih koje nose galski strip junaci Asteriks i Obeliks, a ta frizura bila je delo baš njegove srednje ćerke.

Grizman je prošle godine u dresu Atletika na 36 utakmica postigao samo osam golova. Ovu sezonu je otvorio golom protiv Hetafea u pobedi od 3:0 (dvostruki strelac bio je Morata), ali teško da će jedan gol ubediti upravu jorgandžija da će im se investicija od 40 miliona isplatiti.

U prvom boravku u dresu Atletika postigao je 133 gola u 257 nastupa, a u dresu Barselone imao je 102 nastupa uz 35 postignutih golova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna