ZBOG NJEGA SE VLAHOVIĆ ONAKO RADOVAO: Dušan otkrio kome je posvetio golove protiv Sasuola

Novosti online

16. 08. 2022. u 08:09

VLAHOMANIJA nastavlja da trese Apenine. Dušan Vlahović je već na startu Serije A najavio velike stvari, a sa dva gola protiv Sasuola trasirao je Juventusu put do prva tri boda u pobedi od 3:0.

ЗБОГ ЊЕГА СЕ ВЛАХОВИЋ ОНАКО РАДОВАО: Душан открио коме је посветио голове против Сасуола

FOTO: Tanjug/AP

Fenomenalni napadač tima iz Torina je postao prvi Srbin koji je uspeo da postigne 53 gola u Seriji A.

- Radio sam celo leto, još nisam na 100 odsto, jer sam imao problem koji nije bilo lako prevazići, ovo je drugi meč od 90 minuta otkako smo završili prvenstvo, posle prijateljske utakmice protiv Atletika. Radim na tome da se vratim na vrh - rekao je Dušan Vlahović.

Član Orlova je posle meča otkrio da je bio posebno srećan zbog golova i da ga je posvetio prijatelju, kao i da mu je na tribinama bila i porodica, a zahvalio se i Anhela di Mariji na asistenciji, uz nadu da će se uskoro "revanširati" Argentincu.

- To je bilo za prijatelja koji mi je mnogo pomogao, ali bilo je i za porodicu koja je bila na tribinama. Di Marija je veliki šampion. Zahvaljujem mu se na asistenciji, nadam se da ću ih dobiti još od njega, ali i da ću mu uzvratiti. Mislim da ćemo dobro sarađivati, ali važno je da se stavite na raspolaganje timu i pre svega da tim pobeđuje.

U timu crno-belih debitovao je i drugi reprezentativac Srbije Filip Kostić, pa je napadač Stare dame posebno srećan zbog dolaska saigrača iz nacionalnog tima u Torino.

- Uvek je lepo imati nekoga iz svoje zemlje, da pričaš na svom jeziku. Znam Filipa, igramo zajedno u reprezentaciji, ali generalno smo dobar tim, napravili smo dobar ambijent u svlačionici i ovo je osnovno - poručio je srpski golgeter.

Na kraju je dodao da mu je na prvom mestu osvajanje Skudeta, a ne titula najefikasnijeg strelca italijanskog šampionata.

- Najbolji strelac? Tim je na prvom mestu, ovde je jedino bitno da osvojimo skudeto. Na ovom meču ne bih postigao gol da nisam imao podršku tima - istakao je Vlahović.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri