ITALIJANSKA "SRBIJA A": Orlovi vladaju Apeninima - ovo je idealnih 11 koji nastupaju na "čizmi"

Novosti online

14. 08. 2022. u 23:00

SRPSKI igrački pravi su hit u Italiji.

ИТАЛИЈАНСКА СРБИЈА А: Орлови владају Апенинима - ово је идеалних 11 који наступају на чизми

FOTO: Photo joiner

Naši momci našli su srećno mesto pod zvezdama Apenina, a trend da igrači sa ovih prostora briljiraju na "čizmi" nastavio se i ove godine.

Filip Kostić poslednji je Srbin čiji je transfer u Juventus eksplodirao u kalču, a Luka Jović na svom debiju u dresu Fiorentine zatresao je mrežu i postao heroj Firence.

Tim povodom srpski insajder napravio je idealnu postavu sačinjenu od 11 igrača iz Srbije koji isključivo nastupaju u Serija A.  

Mrežu bi čuvao Vanja Milinković-Savić (Torino), dok bi odbranu činili Darko Lazović (Verona), Nikola Milenković (Fiorentina), Matija Nastasić (Fiorentina) i Filip Kostić (Juventus). Vezni red bi predvodili Nemanja Matić (Roma), Saša Lukić (Torino) i Sergej Milinković-Savić (Lacio), dok bi u ofanzivnoj liniji bili Luka Jović (Fiorentina), Nemanja Radonjić (Torino) i Dušan Vlahović (Juventus). Na klupi bi bili Svilar, Đuričić, Lazetić, Ilić, itd.

Kada se pogleda tim, ne može a da se ne prokomentariše, da bi Srbija u Kataru pomrsila konce mnogima, i to samo kada bi nastupila u postavi koju čine fudbaleri koji igraju u Seriji A.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)