OVO NISU OČEKIVALI: Navijači Juventusa gledali "najbolji potez" koji je Dušan Vlahović imao protiv Atletika i ostali skroz zatečeni (VIDEO)

Novosti online

07. 08. 2022. u 20:32

DUŠAN Vlahović je ponovo jedna od vodećih fudbalskih tema u italijanskoj fudbalskoj javnosti.

ОВО НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Навијачи Јувентуса гледали најбољи потез који је Душан Влаховић имао против Атлетика и остали скроз затечени (ВИДЕО)

twitter / juve_canal

Istina, ne onako kako je priželjkivao, niti kako su to hteli navijači Juventusa, u koji je zimus prešao posle bravura u dresu Fiorentine.

Naime, u današnjem prijateljskom meču, Juve je, sa srpskim asom u špicu napada, nokautiran od strane madridskog Atletika.

"Jorgandžije" su, i to kao gosti, isprašile torinskog giganta sa čak 0:4, uz tri gola Alvara Morate, jedan Mateusa Kunje, ali i promašeni penal Žoaa Feliksa kojim bi Madriđani još ranije stigli do dva gola prednosti nego što to jesu.

Dušan Vlahović?

On se uklopio u sivilo ekipe Masimilijana Alegrija. 

Početna postava Šćešni - Danilo, Bonući, Bremer, Aleks Sandro - Di Marija, Zakarija, Lokateli, Fađoli, Sule - Vlahović bila je potpuno nemoćna pred 3-4-2-1 formacijom Dijega Simeonea, u kojoj je na golu Hrvat Grbić ostao nesavladan, a ispred njega, pre brojnih izmena u drugom poluvremenu, igrali najpre Savić, Vicel, Madava - Molina, Koke, Lemar, Niguez - Ljorente, Žoao Feliks - Morata.

I, dok se pomenuti Alvaro Morata naslađivao pogocima protiv svog dojučerašnjeg kluba, Vlahović, koji je na terenu proveo svih 90 minuta, prilično se nervirao.

Njegov potez koji je izazvao najveću pažnju navijača Juventusa bila je - psovka:

Te dve izgovorene reči, koje na italijanskom označavaju izuzetno ružne termine za žene, u slobodnom prevodu na druge jezike obično predstavljaju tamošnje izraze za nerviranje usred neke neverovatne situacije.

Upravo te reči - izazvale su brojne polemike na društvenim mrežama.

Bilo je onih koji su, prosto, komentarisali da je "Vlahovićeva psovka - sve ono što mi (Juventusovi navijači) u ovom trenutku osećamo".

Bilo je drugih koji su pisali da je "Vlahović još uvek na odmoru" (što je još i dobro, kako su ocenjene neke njegove kolege, čije su današnja izdanja nazivana od "očajnih" do "horor")...

... a bilo je i onih navijača Juventusa koji su tugovali jer Vlahović nije primio nijednu "normalnu loptu" tokom celog meča.

Bilo kako bilo, razloga za optimizam kao da kod navijača Juvea nema baš previše pred početak nove sezone u Seriji A.

Ona za Juventus kreće 15. dana avgusta, od 20.45, kada će "stara dama" u 1. kolu Kalča ugostiti ekipu Sasuola.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi