VRAG JE ODNEO ŠALU: Ten Hag nakon blamaže uvodi spartansku disciplinu u Mančester

Novosti online

16. 08. 2022. u 08:33

VRAG je odneo šalu, nešto je đavolski loše u redovima Mančester junajteda, a da bi se situacija u redovima engleskog giganta promenila, potrebno su korenite promene.

ВРАГ ЈЕ ОДНЕО ШАЛУ: Тен Хаг након бламаже уводи спартанску дисциплину у Манчестер

FOTO:EPA

Bila je ovo šansa za novi početak, šansa da slavni engleski klub sa novim perspketivnim strategom, Erikom ten Hagom, krene da osvaja nove horizonte i povrati reputaciju koju su decenijama unazad mukotrpno gradile istinske legende sa "Old traforda".

Prepun "teatar snova" dočekao je ovacijama i gromoglasnim aplauzima Holanđanina na "užarenoj" klupi fudbalskog giganta, apsolutno sve je odisalo pozitivnom energijom.

Ali...

Euforija je brzo splasnula, nakon poraza kod kuće rezultatom 2:1 od Brajtona i totalnog fijaska na gostovanju Brentfordu gde su poraženi sa 4:0 došlo je do oštre reakcije.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag kaznio je fudbalere "crvenih đavola" vanrednim treningom posle blamaže u meču drugog kola Premijer lige, prenosi "Skaj sport".

FOTO:EPA

Holandski stručnjak je za neuspehe okrivio fudbalere kluba sa "Old traforda" i pozvao ih da preuzmu odgovornost.

Britanski mediji tvrde da je Ten Hag odlučio da ukine slobodan dan, koji je bio predviđen za nedelju. Menadžer Junajteda je kaznio igrače tako što ih je naterao da trče 13,8 kilometara.

"Skaj sport" podseća da su fudbaleri Brentforda za 13,8 kilometara kolektivno pretrčali više od igrača sa "Old traforda" na meču dva kluba.

Mančester junajted će u narednom kolu, 22. avgusta na svom terenu igrati sa Liverpulom.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju