RONALDU SE SPREMA PONIŽENJE: Nekada najbolji na svetu ovo ne pamti

Novosti online

15. 08. 2022. u 08:29

OSVOJIO je pregršt trofeja, doneo mnogo radosti Mančester Junajtedu, Real Madridu, Juventusu, Portugaliji, ali poslednja sezona Kristijana Ronalda je za zaborav.

РОНАЛДУ СЕ СПРЕМА ПОНИЖЕЊЕ: Некада најбољи на свету ово не памти

Foto: AP

A ništa bolje nije počela ni ova. Nije došao na pripreme, zahtevao je transfer, pa onda i novi ugovor kad su ga svi redom odbili, smirio se i ostao na Old Trafordu.

A tamo pakao, Erik Ten Hag nikako da nađe zajednički jezik sa Ronaldom, što je rezultiralo sa katastrofalnim rezultatima na početku sezone. 

Dobro upućeni britanski "Skaj Sports" prenosi da Mančester junajted najozbiljnije razmišlja o raskidu ugovora, posebno nakon što se ružno poneo u prva dva meča nove sezone i time kvario atmosferu u timu.

Prvo je "pričao" na klupi za rezerve u porazu od Brajtona (1:2), da bi potom odigrao čitav susret sa Brentfordom (0:4) i potom ga napustio bez pozdrava sa Ten Hagom, dok nije smeo da pogleda ni navijače.

Svi u klubu sada misle da Kristijano Ronaldo samo kvari atmosferu na "Old Trafordu" i da će najbezbolnije po sve biti ako raskinu ugovor, s tim da bi to ozbiljno poljuljalo njegovu reputaciju, čak iako je hteo to da dobije.

Jedini problem je što će Junajted morati da mu isplati ugovor do poslednjeg dinara, što nisu želeli da urade, međutim možda na kraju budu primorani kako bi mogli da pritisnu dugme reset.

Kristijano Ronaldo ima 38 godina i ove sezone još nije postigao gol, a izgleda da je nakada najbolji fudbaler sveta odsvirao svoju najlepšu melodiju. 

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!