DA LI RONALDO I DRUŽINA MOGU BOLJE? Eriksen ponovo u zapadnom Londonu

V.D.

13. 08. 2022. u 10:20

VEČERAS od 18.30 u okviru drugog kola Premijer lige očekuje nas meč između domaćeg Brentforda i Mančester junajteda

ДА ЛИ РОНАЛДО И ДРУЖИНА МОГУ БОЉЕ? Ериксен поново у западном Лондону

FOTO: Tanjug

Nadali su se navijači Mančester Junajteda da će sa dolaskom novog trenera na Old Trafordu započeti nova era, era uspeha.

Već u prvom kolu njihovi ljubimci su im priredili prvo veliko razočaranje u sezoni. Poraz na svom terenu od Brajtona je potvrda da na "Old Trafordu" stvari i dalje ne funkcionišu baš najbolje. 

Nezadovoljni Kristijano Rodnaldo, slaba aktivnost na transfer tržištu, privikavanje na sistem rada trenera Ten Haga, samo su neki od uzroka loše trenutne situacije u klubu velikog renomea. 

U Mančester su stigli Lisandro Martinez iz Ajaksa (57 miliona evra), Kristijan Eriksen koji je drugi deo prošle sezone proveo baš u redovima današnjeg rivala i Tajrel Malasio dok je najzvučnije ime koje je napustilo Junajted Pol Pogba kome je istekao ugovor i koji je prešao u redove Juventusa.

Brentford nema briga i problema kao što ih ima njihov današnji protivnik. 

Klub iz Londona je u novu sezonu ušao sa skromnim ambicijama, a to je pre svega očuvanje premijerligaškog statusa. 

Shodno tome uprava kluba izlazi u susret treneru Tomasu Franku i dovodi mu igrače koje poželi. 
Dva puta je Brentford u prvom kolu gubio na "King Pauer" stadionu i u oba navrata popularne "pčele" su uspevale da stignu prednost "lisica" i da na kraju ostanu neporažene na teškom gostovanju. 

Duel sa posrnulim gigantom iz Mančestera , Brentford dočekuje u dobrom raspoloženje. Biće ovo za njih prvi meč u novoj sezoni pred svojim navijačima i prilika da se predstave u najboljem svetlu. 

Uprkos očiglednoj krizi u kojoj se nalazi Mančester junajted, svi u taboru Brentforda su svesni "crvene đavole" ne treba potcenjivati, jer u njihovim redovima ima jako kvalitetnih pojedinaca. 

Mančester junajted će tražiti da se iskupi za poraz u prvom kolu i nema sumnje da će izabranici Erika Ten Haga ići na pobedu u ovom meču, dok će Brentford pokušati da iskoristi smušenost rivala i da zabeleži prvu pobedu u sezoni. 

Igra na golove je najrealnija opcija, jer će golova na ovom meču verovatno biti.


NAŠ TIP: GG (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a