FUDBALERI Partizana u 4. kolu Superlige Srbije gostovali su Novom Pazaru gde je domaćin slavio rezultatom 1:0 (1:0). Strelac jedinog gola bio je Mijić sa "bele tačke".

Ljuba

29.07.2022. 21:08

Ko poslednji izadje, katanac i da ne zaboravi svetlo da ugasi. Jad i beda. Šta drugo reci. Reko sam da je Rikardo najveci promasaj u Partizanu jer sve hoce preko njega, covek je bio davo prosle godine golove, sad su ga procitali i ne moze da se sastavi sa loptom. Prodati ga pod hitno za bilo koje pare ili ove godine nista ni od lige konferencije.

Zoran

29.07.2022. 21:12

Nevjerovatno je da Pazar poslije tri poraza igra protiv Partizana kao i Radnički, TSC. Ginu ljudi na terenu a sa druge strane Partizan bez ikakve ambicije. Pitam se zašto Stolica u tri utakmice čini iste greške. Ipak Partizan je silno oštećen. Pitanje je dali je bio penal za Pazarce. S druge strane nakon rušenja Živkovića bio je čist penal a i još jedan pri završetku vakmice. Dakle sve se spojilo u minut. Loš trener Partizana (uopšte Stolica nije u stanju organizovati utakmicu), loš sudija (nepotrebno isključio Saničanina, nije svirao dva penala za Partizan). Rješenje: Stolica pakuj kofere nisi ti za trenera. Gotovo sa istim timom Stanojević je dobro prošao kako na domaćem terenu tako i u evro kupu!