VRATIO SE! Kristijano Ronaldo se više ne skriva, fudbalska transfer saga se konačno približila kraju (FOTO)

Novosti online

25. 07. 2022. u 20:44

KRISTIJANO Ronaldo je ovog leta jedan od najzanimljivijih igrača na fudbalskom tržištu, a kako i ne bi bio kada je jedan od najboljih koji se ovim sportom ikada bavio, no i dalje njegove verne navijače nervira što ne znaju - gde će tačno nastviti karijeru.

ВРАТИО СЕ! Кристијано Роналдо се више не скрива, фудбалска трансфер сага се коначно приближила крају (ФОТО)

FOTO: EPA

Sjajni portugalski fudbaler, koji se "skrivao" poslednjih nedelja u domovini, gde je na sopstvenom telu radio u Lisabonu, danas se pojavio u - Mančesteru.

Da li to znači da će u tom gradu i dalje živeti i raditi kao član Junajteda, niko ne zna.

Ipak, bežanju od obaveza je, izgleda, došao kraj, pa će uslediti njegov razgovor s novim menadžerom slavnog kluba s Old Traforda, Erikom ten Hagom.

Ronaldov menadžer, Žorže Mendeš, i dalje hoće da usliši želju svog čuvenog klijenta, da mu pronađe novu radnu sredinu, Junajted i dalje insistira da Ronaldo nije na prodaju, pa će sukob ovih nastojanja doneti u sedmici pred nama i razrešenje transfer sage. Portugalski as će morati da prelomi da li ostaje da odradi na "teatru snova" preostalu godinu ugovora, ili će mančesterski gigant popustiti pred pritiskom žive legende fudbala i dozvoliti mu da nađe novi klub.

Transfer saga: Kristijano Ronaldo

Podsetimo, Ronaldo je još krajem juna obavestio upravu kluba s "Old Traforda" da bi on, prosto, da ide negde drugde.

Zatim se nije pojavio na pripremama, što su u Junajtedu objasnili rečima da se to "dogodilo uz 'zeleno svetlo' uprave", i to jer je Portugalac imao neke 'važne porodične stvari' da obavi. Pisalo se potom da bi mogao da se vrati u Italiju, gde je prethodno igrao za Juventus, potom mediji sa Apenina spominjali malo Romu, a malo više Napoli, da bi kao bomba odjeknula informacija da će Kristijano Ronaldo preći u - Čelsi, možda i u Bajern. Ali, niti je sportska uprava nemačkog kluba htela portugalskog asa, niti je trener Čelsija pristao da mu se u ekipu dovede Ronaldo.

Španski "As" je prvi javio da bi Kristijano Ronaldo bi mogao da pređe u - Atletiko Madrid.

Deluje to nestvarno, imajući u vidu da je čuveni Portugalac igrao za najvećeg rivala "jorgandžija", Real Madrid, i to ne malo. Da je "malo" - ne bi snimak koji je pred vama, a koji je Real objavio kada se s Kristijanom rastao, do sada videlo više od 50 miliona ljudi:

A i na čudi.

Ronaldo je Realov dres nosio čak devet godina, dao je nestvarnih 450 golova na 438 utakmica za "kraljeviće", podigao 15 trofeja, uključujući i četiri Lige šampiona.

Dijego Simeone, trener FK Atletiko Madrid / FOTO: AP

Ali, "As" tvrdi da bi upravo senzacionalni transfer u Atletiko mogao da se desi, nakon što je Kristijano čuo "istorijsko 'Ne!'" od Čelsija i Bajerna, a pritom žarko želi da napusti  Mančester junajted ovog leta.

 

Kristijano Ronaldo - nestvarna biografija

Kristijano Ronaldo je rođen 5. februara 1985. godine, tokom karijere je igrao za Sporting Lisabon, Mančester junajted, Real Madrid, Juventus i, ponovo, Junajted, osvojio je Ligu šampiona jednom s engleskim gigantom, u četiri navrata s Madriđanima, dok je s reprezentacijom Portugala (u čijem je dresu postigao rekordnih 117 golova, na 189 utakmica) bio evropsi prvak 2016. godine.

Drži brojne rekorde Lige šampiona (po broju nastupa - 183, golova - 140, asistencija - 42), treći je sportista koji je tokom karijere zaradio više od milijardu dolara, a pet puta je dobio Zlatnu loptu, za najboljeg fudbalera godine na planeti.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a