OVAKO SADA IZGLEDA SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Bori se opet s leukemijom, ali doktore je napustio na kratko da bi uradio nešto važno (FOTO)

Novosti online

25. 07. 2022. u 18:05

TRENER Bolonje Siniša Mihajlović ponovo se nalazi na lečenju, leukemija mu i dalje ne da mira, ali ni on ne odustaje od svoje velike ljubavi, fudbala.

ОВАКО САДА ИЗГЛЕДА СИНИША МИХАЈЛОВИЋ: Бори се опет с леукемијом, али докторе је напустио на кратко да би урадио нешто важно (ФОТО)

FOTO: EPA

Mihina ekipa, FK Bolonja, bez svog šefa stručnog štaba se priprema za novu sezonu. Izabranici srpskog stratega, pod komandnom palicom njegovih pomoćnika, bili su na mini-turneji u Holandiji, a jutros ih je trener iznenadio.

Naime, iako se i dalje bori s opakom bolešću, Siniša Mihajlović je u društvu svoje supruge, Arijane Rapaćoni Mihajlović, došao u trening centar Kasteldebole, ne bi li na kratko video saradnike, igrače i deo uprave kluba.

Gotovo mesec dana nije bilo neposrednog kontakta među njima, jer je naš nekadašnji fudbalski as bio na terapijama, ali izgleda se stanje popravlja, o čemu svedoče i dve fotografije koje je objavila njegova supruga.

Ona je u kolima fotografisala sebe i Mihu, otkrivši tom prilikom da su se uputili u pomenuti trening centra Bolonje.

Da li će Mihajlović moći da vodi ekipu na početku nove sezone, protiv svoje velike fudbalske ljubavi - bivšeg kluba, Lacija (14. avgusta), teško je proceniti u ovom trenutku, ali činjenica da je Miha makar na kratko došao da obiđe tim, ohrabruje, iako nije vodio trening, već je samo sa suprugom upriličo posetu.

Podstimo, bivšem selektoru reprezentacije Srbije pomenutta bolest prvi put je dijagnostikovana u leto 2019. godine.

Mihajlović je počeo da se oporavlja posle hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na novi ciklus lečenja.

On je započet tri kola pre kraja minule, sezone 2021/2022, a da li se privodi kraju, ili je okončan, u ovom trenutku nema zvaničnih informacija.


BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)