FUDBALSKI ZEMLJOTRES! Ronaldo se vraća u bivši klub? Kristijanov automobil pokrenuo lavinu...

Novosti online

17. 07. 2022. u 21:36

FUDBALER Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo mogao bi ovog leta da se vrati u svoj bivši klub.

ФУДБАЛСКИ ЗЕМЉОТРЕС! Роналдо се враћа у бивши клуб? Кристијанов аутомобил покренуо лавину...

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

I to matiči - Sporting iz Lisabona.

Još uvek aktuelni član "crvenih đavola" nije se pojavio na početku priprema za novu sezonu, a nije ni otputovao sa timom na turneju po Aziji i Australiji.

On je više puta rekao da bi voleo da naredne sezone igra za klub, koji će nastupiti u Ligi šampiona, što i ide uz renome, kvalitet i reputaciju, jednog od najboljih koji je ikada hodao travnatim terenima.

Sporting će naredne sezone igrati u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, a lavinu nagađanja pokrenuo je Ronaldov automobil, koji je danas fotografisan u garaži stadiona kluba iz Lisabona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORT TV (@sporttvportugal)

U portugalskim medijima već su se pojavile informacije da je slavni fudbaler došao na pregovore sa čelnicima kluba iz prestonice.

Nakon što je Levandovski obukao dres Barselona, završena je najdruža transfer-saga leta, a ljubitelji fudbala sada će dobiti novo poglavlje, u fudbalskoj priči koja bi mogla da obeleži završnicu ovogodišnjeg prelaznog roka.

Podsetimo, Ronaldo (37) je bio član Sportinga od 1997. do 2003. godine, a potom je igrao za Mančester junajted, Real i Juventus.

On je za prvi tim Sportinga odigrao 31 meč i postigao je pet golova. Nestvaran potencijal svojevremeno je prepoznao legendarni Ser Aleks Ferguson i potom ga lansirao u meteorske visine ove magične igre. 

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)