PARTIZAN OSTAO BEZ TALENTOVANOG IGRAČA: Crno-beli obelodanili - rastanak je obavljen

Novosti online

11. 07. 2022. u 20:11

FUDBALSKI klub Partizan ostao je bez talentovanog igrača.

ПАРТИЗАН ОСТАО БЕЗ ТАЛЕНТОВАНОГ ИГРАЧА: Црно-бели обелоданили - растанак је обављен

FOTO: FK Partizan


Crno-beli su u saopštenju obavestili javnost da je "danas, izmešu našeg kluba i UD Almeria, zaključen Ugovor o transferu igrača Marka Milovanovića". 

- Koristimo priliku da se zahvalimo rukovodstvu UD Almeria, te da istaknemo da je ovaj transfer još jedan dokaz izuzetno uspešne saradnje dva kluba, a da će nakon transfera Umara Sadika, zahvaljujući čijim nastupima i golovima je Almerija postigla istorijske uspehe i rezultate, još jedan igrač našeg kluba nastaviti karijeru i doprinositi uspesima kluba koji je član najvišeg ranga španskog fudbala. FK Partizan želi mnogo sreće i uspeha Marku Milovanoviću i UD Almeria u nastupajućim sezonama", navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Marko Milovanović / FOTO: FK Partizan

Koliko će Partizan zaraditi?

Zvaničnih informacija po tom pitanju nema, ali nekrunisani "kralj transfera", Italijan Fabricio Romano, nedavno je istakao da će crno-beli na ime obeštećenja zaraditi 3.500.000 evra, a još 1.500.000 kroz eventualne bonuse, u zavisnosti od Milovanovićevih uspeha u novom timu.

Takođe, klub iz Humske je zadržao i opciju da dobije još 10 odsto od naredne prodaje ovog 18-godišnjaka, koji je ugovor sa Almerijom potpisao do 2028. godine.

Milovanović je za prvi tim crno-belih postigao tri gola, po jedan u Superligi Srbije, Kupu i Ligi konferencije.

BONUS VIDEO: Andrade trenirao sa novim saigračima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)