"VIDOVDAN NAS STALNO PODSEĆA NA JEDNU VAŽNU STVAR..." Dragan Stojković Piksi dobio orden Karađorđeve zvezde drugog stepena

Novosti online

28. 06. 2022. u 18:43 >> 19:09

DRAGAN Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, dobio je orden Karađorđeve zvezde drugog stepena koji mu je uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić na ceremoniji vidovdanske dodele odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

ВИДОВДАН НАС СТАЛНО ПОДСЕЋА НА ЈЕДНУ ВАЖНУ СТВАР... Драган Стојковић Пикси добио орден Карађорђеве звезде другог степена

Foto: Tanjug

Stojković je rekao da je priznanje koje je danas dobio naslovljeno na njega, ali da smatra da su ga zaslužili svi oni od kojih je učio i gubio.

- Moja porodica, saigrači, treneri, igrači, svi su oni zaslužni za ovaj trenutak. Danas i ovde pred svima vama ja priznanje primar i u svoje i u njihovo ime. Svestan sam da je svako društveno priznanje mnogo više obaveza nego nagrada - rekao je on.

Dragan Stojković Piksi sa suprugom dolazi na vidovdansku svečanost Tanjug

Stojković kaže da prihvata ovaj orden kao podršku celoj reprezentaciji Srbije da nastavi dosadašnje uspehe kako bi na svetskom prvenstvu postigli najbolje rezultate. 

- I ta podrška nije data samo meni, već ide i onima sa kojima radim. Dajem reč u ime svih nas da vas nećemo izneveriti. Daćemo sve od sebe da Srbija bude ponosna na nas, mi koji predstavljamo sportsku čast jedne male, ali za nas najveće zemlje - rekao je selektor srpske reprezentacije.

Dragan Stojković Piksi na vidovdanskoj dodeli ordena / Foto: Tanjug

Dragan Stojković Piksi je istakao da Srbija može da ima povoljan rezultat samo ako bude dovoljno jaka, mudra i složna. 

- Vidovdan nas stalno podseća koliko je važno da budemo tu jedni za druge, a posebno onda kada je najteže. U ime svih nas, koji smo u ovoj teškoj godini dobili priznanja i podršku da nastavimo dalje, zahvaljujem se na ukazanoj časti, i nadam se da će Srbi i svi koji žive u Srbiji svaki novi Vidovdan dočekivati u slobodi i miru. Hvala Srbijo - rekao je Piksi.


Bonus video: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ANINO SMELO IZDANJE: Minijaturnim bikinijem usijala mreže (FOTO)