VLAHOVIĆ DOBIJA "PAKLENU" KONKURENCIJU U NAPADU: Svetska zvezda se nudi Juventusu, da li je ugroženo mesto srpskog golgetera?

Novosti online

14. 06. 2022. u 11:49 >> 11:51

MENADžERI Luisa Suareza ponudili su urugvajskog fudbalera torinskom Juventusu, koji traži pojačanja u napadu, prenose italijanski mediji.

ВЛАХОВИЋ ДОБИЈА ПАКЛЕНУ КОНКУРЕНЦИЈУ У НАПАДУ: Светска звезда се нуди Јувентусу, да ли је угрожено место српског голгетера?

Foto: Tanjug / AP

"Gazeta delo Sport" navodi da je Suarezu istekao ugovor sa Atletikom, on nije produžio saradnju sa madridskim klubom i u potrazi je za angažmanom za narednu sezonu.


Italijanski list ističe da trener Juventusa Masimilijano Alegri traži pojačanja za narednu sezonu, pošto želi da se torinski klub bori za trofeje.

Jedno od tih pojačanja je Pol Pogba, koji će najverovatnije da nastavi karijeru u "crno-belom" dresu, dok dogovor sa Anhelom di Marijom još nije postignut.

FOTO: AP



Italijanski mediji ističu da rukovodstvo Juventusa još nije odgovorilo na ponudu Suarezovih menadžera.

Nema sumnje da bi "El pistolero" bio ogromna pretnja srpskom centarforu Dušanu Vlahoviću, renome i ugovor koji bi potencijalno potpisao morali bi da garantuju nekada najboljem napadaču sveta respektabilne minute. 


Suarez (35) je član Atletika od 2020. godine, a pre toga je igrao za Barselonu, Liverpul, Ajaks, Groningen i Nasional.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba