TUŽAN DAN U HUMSKOJ: Partizan uz mnogo emocija napušta jedan od igrača sa najdužim stažom u klubu

Novosti online

14. 06. 2022. u 10:24

FUDBALER Partizana Bojan Ostojić saopštio je da posle šest godina napušta klub iz Humske.

ТУЖАН ДАН У ХУМСКОЈ: Партизан уз много емоција напушта један од играча са најдужим стажом у клубу

Foto: FK Partizan

Štoper, koji je svaki put kada bi izlazio na teren dobrano natopio dres beogradskog velikana, emotivnom porukom se oprostio od "grobara": 

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću - napisao je Ostojić.


On kaže da će gajiti "zauvek ljubav prema klubu" i da se ne kaje nijednog trenutka.

- Kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj ''tango smrti''. Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj. I uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

FOTO: M. Vukadinović



Ostojić je zahvalio svim navijačima, trenerima, saigračima i klubu na podršci.

- Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da ''izginete'' na terenu, a posle kako bude. Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi. Jednom Partizan, uvek Partizan - zaključio je dugogodišnji defanzivac "parnog valjka".

Ostojić (38) je u Partizan stigao 2016. godine iz Čukaričkog, a za "crno-bele" je odigrao 155 utakmica i postigao je pet golova.

Njegov učinak u Humskoj se meri i po činjenici da su pored njega stasali Nikola Milenković, Svetozar Marković i Strahinja Pavlović, koji su uz njegovo iskustvo napredovali i stigli do reprezentativnog dresa.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni