"SVAKI NAVIJAČ PARTIZANA BIĆE PONOSAN": Ilija Stolica se spremao za ovaj momenat celog života, ljubav prema crno-belima izbija iz njega

Novosti online

09. 06. 2022. u 16:16 >> 16:23

FUDBALSKI stručnjak Ilija Stolica izabran je za novog trenera Partizana. Danas je u Humskoj obavljeno i zvanično predstavljanje stratega koji je apostrofirao svoju ljubav prema klubu.

СВАКИ НАВИЈАЧ ПАРТИЗАНА БИЋЕ ПОНОСАН: Илија Столица се спремао за овај моменат целог живота, љубав према црно-белима избија из њега

FOTO: N.Skenderija

Stolica je naveo da se ceo život spremao za ovaj trenutak i da ako bi za nečim u životu žalio, bilo bi to da nije osetio kako je to sa klupe predvoditi beogradskog velikana crno-belih boja.

- Uvek sam imao ogromnu želju da budem uspešan trener Partizana koji će svoje vreme obeležiti na jasan način. Uvek sam dolazio na razgovore sa ogromnom željom da sarađujemo. Kada sam shvatio da tu moram da budem zbog Partizana, shvatio sam da, ako bih se nešto kajao, to je da nisam bio trener Partizana. Trenersku karijeru sam započeo upravo pripremajući se za ovako nešto, da znam šta su mi prioriteti. To je da što pre prođemo kroz igrački kadar. Direktor će dati sve od sebe da želje koje imamo, a dobro je što se razumemo, jeste da ćemo pokušati da ih realizujemo u što kraćem roku.

Nezaobilazna tema bila je i petogodišnja trofejna suša kluba iz Humske, a novi trener delovao je prilično samouvereno u sopstvenu, a i snagu tima da preokrene stvari.

- Ja nas sve doživljavam kao navijače Partizana i ne verujem da je ikome prijatno da čuje da pet godina nismo osvojili trofej. Sa druge strane, onako kako mi razmišljamo i kako ulazimo u sve to, napraviće zaokret u našem doživljavanju stvarnosti. Stvari koje su u okviru mojih ingerencija biće kakve trebaju da budu. Sport ćemo usmeriti na stranu na koju treba da bude usmeren. Verujem da će svaki navijač Partizana biti ponosan, onaj koji pati sa njim kada nije dobro, a ja to doživljavam prvi tako, ja nemam drugi, boriću se za ovaj klub kako god bilo. Kada će se taj momentum okrenuti na našu stranu, verujte mi potrudiću se da to bude od prvog dana - zaključio je novi strateg Partizana.

Stolica je u karijeri vodio mladu i kadetsku reprezentaciju Srbije, Voždovac, Vojvodinu i Olimpiju.

BONUS VIDEO: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!