"IZABRAO JE POGREŠAN KLUB": Sadio Mane na meti kritika fudbalera Borusije

Novosti online

03. 06. 2022. u 17:01

KARIM Adejemi potpisao je ugovor sa Borusijom Dortmund prošlog meseca i ovaj sjajni fudbaler reprezentacije Nemačke naslediće Erlinga Haalanda, koji je odlučio da pojača Mančester siti.

ИЗАБРАО ЈЕ ПОГРЕШАН КЛУБ: Садио Мане на мети критика фудбалера Борусије

FOTO: EPA

Adejemi je impresionirao nastupima u dresu Salzburga, pa je Borusija reagovala i kupila još jednu mladu zvezdu nastavivši tradiciju kupovanja talentovanih fudbalera, iako ga je želeo i minhenski Bajern.


Mladi napadač oduševljen je što će sledeće sezone i Sadio Mane igrati u Bundesligi, pošto se piše da će napustiti Liverpul i preseliti se u Minhen.

- Biće super za Bundesligu ako se pridruži Sadio Mane. To će ligu učiniti još atraktivnijom, ali izabrao je pogrešan klub - rekao je Adejemi.
 

Nemačku ligu očekuje burno leto. Haland prelazi u Mančester siti, dok Robert Levandovski trenutno radi na prelasku u Barselonu. Stoga se čini da će liga izgubiti dva vrlo velika igrača, ali neke nove zvezde mogle bi to sve nadoknaditi.

Od Adejemija imaju velika očekivanja svi u Nemačkoj, a dolazak Manea svakako bi bio veliki plus nakon određenih gubitaka bundesligaških timova.


BONUS VIDEO: Proslava titule Lige šampiona na trgu u Madridu
 
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije