EMERSON IZBEGAO 20 HITACA U PUCNJAVI: Fudbaler Totenhema jedva izvukao živu glavu

Novosti online

03. 06. 2022. u 15:15

U RANIM jutarnjim časovima fudbaler Totenhema Emerson Rojal doživeo je pokušaj pljačke uz razmenu vatre u gradu Sao Paulu.

ЕМЕРСОН ИЗБЕГАО 20 ХИТАЦА У ПУЦЊАВИ: Фудбалер Тотенхема једва извукао живу главу

Foto: Printskrin Youtube / Seu Curioso Noticias

Britanski "Miror" navodi  da se brazilski defanzivac fotografisao sa policajcem koji nije bio na dužnosti kada je napadač uperio pištolj u njega i tražio njegove stvari. Policajac je navodno primetio lopova i izvukao oružje.

Igrač je nakon završetka sezone u engleskom klubu na odmoru u rodnom Brazilu. Sada je doživio traumatičnu noć, a njegov agent Emerson Zula izneo je detalje kompletne situacije.

- Nakon što je napustio objekat u kom se provodio, policajac u civilu koji ga je prepoznao zatražio je da se slika sa njim i ponudio mu da ga odveze do auta. Fudbaler je napadnut dok je bio u društvu policajca, pod pretnjom pištoljem, gde je lopov tražio sat i druge lične predmete - rekao je Zula, dodavši:

- Kada je lopov shvatio da je čovek policajac, počela je velika pucnjava, krenuli smo da bežimo, a izgleda da me je Rojal povukao kako bi mi pomogao. Ne sećam se dobro, sve se to desilo jako brzo i adrenalin je bio jako visok - zaključio je agent fudbalera.


Na sreću, fudbaler nije povređen, a kriminalac je u vatrenom obračunu upucan u leđa i završio je u bolnici, a sada će se suočiti sa zakonom. Prema svedočenju očevidaca, ispaljeno je barem 20 metaka u celom tom haosu

Emerson je u Brazilu igrao za Ponte Pretu i Atletiko MG, a u Evropi za Betis, Barselonu i trenutno nastupa za Totenhem. Za Brazil je 2019. debitovao i odigrao je šest utakmica.


BONUS VIDEO: Policijske snage kod Autokomande spremne za "večiti derbi"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista