DINAMO GA NEĆE JER JE "ZARAŽEN" PARTIZANOM: Još je 1993. godine igrao za crno-bele, dok su Srbi i jugo-armija razarali Hrvatsku

Novosti online

25. 05. 2022. u 15:36

POSLEDNjIH nekoliko dana hrvatski mediji izveštavaju da je nekadašnji fudbaler Partizana Darko Milanič glavni kandidat za klupu zagrebačkog Dinama.

ДИНАМО ГА НЕЋЕ ЈЕР ЈЕ ЗАРАЖЕН ПАРТИЗАНОМ: Још је 1993. године играо за црно-беле, док су Срби и југо-армија разарали Хрватску

FOTO: Tanjug/AP

Danas komšijski "Jutarnji" list govori o tome da je vreme provedeno u Beogradu i konekcija sa fudbalskim klubom Partizan kamen spoticanja. 

- Prevelik mu je teret očigledno igranje za Partizan, priča da je "zaraženi partizanovac". Naravno da u normalnim vremenima to ne bi trebalo biti nikakav problem, ali kod nas vremena već dugo nisu normalna. Znate kako bi to moglo zvučati od dela javnosti: "još je 1993. godine igrao za Partizan, dok su Srbi i jugo-armija razarali Hrvatsku". Razne ankete koje se ovih dana u medijima sprovode na temu "novi trener Dinama" pokazuju da Milanič ima daleko najmanju podršku navijača Dinama i javnosti - navodi hrvatski portal. 

Milanič je svoju trenersku karijeru počeo u Primorju iz Ajdovščine, nakon čega je radio u Gorici iz Nove Gorice, a onda je sa Mariborom suvereno vladao slovenačkim fudbalom punih šest godina.

Takođe, zanat je pekao i u Šturmu iz Graca, Slovanu iz Bratislave, kiparskom Pafosu i Lids junajtedu. 

Ranije tokom nedelje pričalo se i o potencijalnom dolasku još jednog bivšeg igrača crno-belih na "Maksimir". Evo šta je Zlatko Zahović rekao o nagađanjima da će postati sportski direktor "modrih". 

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!