PET IGRAČA NA RADARU, NE ZNA SE KOJI JE BOLJI: Arsenal pravi tim koji će napasti titulu Premijer lige

Novosti online

25. 05. 2022. u 14:17

FUDBALSKI klub Arsenal je, prema izveštajima britanskih medija, napravio uži izbor od pet igrača uoči letnjeg prelaznog roka.

ПЕТ ИГРАЧА НА РАДАРУ, НЕ ЗНА СЕ КОЈИ ЈЕ БОЉИ: Арсенал прави тим који ће напасти титулу Премијер лиге

FOTO: Tanjug

Gabrijel Žesus je već odavno jedna od prvih želja "tobdžija", a pregovori između Arsenala i Mančester sitija o njegovom prelasku traju već nedeljama. Iako on nije jedini igrač na klupskom radaru. Napolijev nigerijski internacionalac Viktor Osimhen takođe je na listi želja Mikela Artete.


"Miror" tvrdi da je Osimhenov agent prošle sedmice bio u Londonu kako bi razgovarao o tom potezu sa Arsenalovim sportskim direktorom Eduom, iako su "tobdžije" svesne da taj potez neće biti lak. Veruje se da bi Napoli želeo iznos znatno veći od 70 miliona evra, koliko je platio da bi ga potpisao iz Lila 2020.



Još jedan potencijalni kamen spoticanja u tom dogovoru bila bi činjenica da će Napoli sledeće sezone igrati u Ligi šampiona, dok Arsenal nije uspeo da se kvalifikuje za takmičenje uoči sledeće sezone, već je morao da se zadovolji plasmanom u Ligu Evrope.

Dok Žesus i Osimhen prednjače u užem izboru, klub iz Londona razmatra više opcija. Jedna od njih je i Tami Abraham iz Rome, koji je imao sjajnu prvu sezonu u Italiji.



Na listi je, navodno, i dvojac Evertona: Dominik Kalvert-Luin i Ričarlison.

Otežavajuću okolnost za Arsenal prilikom sklapanja tima za narednu sezonu može predstavljati činjenica da nisu uspeli da se domognu plasmana u Ligu šampiona. Svakako, ljubitelje "tobdžija" očekuje zanimljiv letnji prelazni rok na Emirejtsu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna