KAKAV GOL? STRAŠAN GOL! Mario Baloteli pet puta strelac na meču, ali ova majstorija će se pamtiti dugo, dugo...(VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 22:19

MARIO Baloteli je postigao nestvarnu "rabonu", koja je između ostalo bila jedan od njegovih pet golova za Adanu Demirspor. Tim čiji boje brani savladao je ekipu Goztepea sa 7:0 u Turskoj Super ligi.

КАКАВ ГОЛ? СТРАШАН ГОЛ! Марио Балотели пет пута стрелац на мечу, али ова мајсторија ће се памтити дуго, дуго...(ВИДЕО)

Tviter / beINSPORTS_TR

Dok je njegova bivša ekipa Mančester siti na dramatičan način obezbeđivala titulu poslednjeg dana sezone Premijer lige, Baloteli je dospeo u novinske naslove. Italijan je postigao het-trik u prvom poluvremenu dok je Demirspor "gazio" rivala koji je već ispao, a njegov peti gol je bio nešto posebno.

Primivši loptu sa leve strane, Italijan je natrčao na odbrambenog igrača, napravio sedam ili osam koraka koristeći čuvenu "biciklicu" unutar prostora, pre nego što je prebacio loptu na drugu stranu, a zatim savladao golmana "rabonom".

Bio je to podsetnik na redak talenat, onaj čiji potencijal nikada nije bio u potpunosti realizovan. Baloteli se pridružio Demirsporu prošlog leta i završio je sezonu u Turskoj sa 18 golova, u 30 ligaških nastupa, dok je njegova ekipa završila na sredini tabele.

Sa 31 godinom, on se preselio u Tursku, u nadi da će igrati za Italiju na Svetskom prvenstvu u Kataru kasnije ove godine i još uvek misli da ima šta da ponudi na najvišem nivou. Hoće li klub u nekoj od velikih evropskih liga biti spreman da se kocka ovog leta i proba da oživi zarobljeni talenat koji povremeno izađe na videlo?

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

KLIMATSKE PROMENE I OTAPANJE LEDNIKA: Kako spasti skijališta od nestanka