FSS ODREDIO CENE KARATA: Poznato za koliko koštaju ulaznice za finale Kupa

Novosti online

21. 05. 2022. u 16:23

FUDBALSKI savez Srbije odredio je cene ulaznica za utakmicu finala Kupa Srbije u kome se sastaju Crvena zvezda i Partizan.

ФСС ОДРЕДИО ЦЕНЕ КАРАТА: Познато за колико коштају улазнице за финале Купа

Foto arhiva VN

Meč posle kojeg će biti spuštena zavesa na ovu sezonu u domaćem fudbalu na programu je u četvrtak, 26. maja na stadionu "Rajko Mitić".

FSS je odredio cenu karata, ali imao je i apel za sve koji budu prisutni na našem najvećem stadionu.

- U nadi da će poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa Srbije Crvena zvezda – Partizan (četvrtak, 26. maj, 18.00), proteći u sportskoj i fer plej atmosferi na terenu i tribinama i da će stadion "Rajko Mitić" biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Fudbalski savez Srbije je odredio sledeće cene ulaznica, identične kao za predstojeće mečeve A tima u Ligi nacija:

Zapad – centar 1000 din

Zapad – bok 800 din
Istok – centar 1000 din
Istok – bok 800 din
Sever 500 din
Jug 500 din
Zapad vip 1500 din

Prodaja karata ide i onlajm. Može da se uzme na portalu www.iTicket.rs počinje u ponedeljak 23. maja i traje do početka utakmice. Blagajne na stadionu "Rajko Mitić" otvaraju se takođe u ponedeljak. Radno vreme je od 10 do 18 časova.

Ulaznice za južnu tribinu prodavaće se i na blagajnama stadiona "FK Partizan" od ponedeljka 23. maja do četvrtka 26. maja od 12 do 18 časova.

Fudbalski savez Srbije apeluje i obaveštava sve koji će biti prisutni na utakmici da se pridržavaju Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Prilikom kupovine ulaznice obavezno je priložiti identifikacioni dokument.

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

 

(FSS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba