"DUDA JE ISTORIJA, DUDA JE OLIMPIJAKOS": Navijači pirejskog tima ne zaboravljaju Ivkovića! (FOTO)

A. I./V.F.

21. 05. 2022. u 13:33

NAVIJAČI Olimpijakosa u velikom broju uživaju u gostoprimstvu Beograda. Više od 12.000 njih došlo je u Beograd gde prisustvuju Fajnal-for turniru Evrolige.

ДУДА ЈЕ ИСТОРИЈА, ДУДА ЈЕ ОЛИМПИЈАКОС: Навијачи пирејског тима не заборављају Ивковића! (ФОТО)

FOTO: V.F.

Vasilije Micić ugasio je nadu Pirejaca da mogu do finala, ali to ih nije zaustavilo, brzo su preboleli poraz, isčekuju meč za treće mesto protiv Barselone.

- Veoma je lep grad. Pun prelepih žena. Srpkinje su najlepše žene koje sam ikada video. Hrana je odlična. Ovo je moj drugi put u Srbiji. Prvi put sam sa porodicom boravio na odmoru, počeo je razgovor sa našim reporterom na ulicama Beograda jedan od navijača Olimpijakosa, koji je istakao da je razočaran porazom od turskog tima.

FOTO: V.F.

Duda Ivković bio je legenda crveno-belih, a dres tima dugi niz godina nosio je i Miloš Teodosić.

- Duda je Olimpijakos. Teodosić je karijeru praktično započeo u Olimpijakosu, ali Dušan Duda Ivković istorija kluba i Evrolige. Duda je jedan od nas, bio je učitelj svih košarkaških trenera. Osvojili smo sa njim i trofej, Duda je deo nas. Svi Srbi su naša braća, poruka je grčkih navijača.

Još jednom se dotakao srpskog gostoprimstva.

- Svi u Beogradu vole Grke, rekao je jedan od njih, dok su ostali horski zapevali "Zvezda, Olimpijakos", Volimo Srbe, sigurno je da ćemo da se vratimo u Beograd, rekao je navijač Olimpijakosa, zaključili su.

 

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)