VLAHOVIĆ DAO GOL, SERGEJ UZVRATIO U 96. MINUTU! Srbi obeležili derbi kola u Italiji (VIDEO)

Č. V.

16. 05. 2022. u 22:46 >> 22:46

DUŠAN Vlahović nastavlja da rešeta mreže u Seriji A. Večeras je žrtva srpskog napadača bio Lacio, ali je u sudijskoj nadoknadi vremena njegov sunarodnik i kolega iz reprezentacije Srbije, Sergej Milinković Savić, spasao "nebesko-plave" poraza golom za konačnih 2:2.

ВЛАХОВИЋ ДАО ГОЛ, СЕРГЕЈ УЗВРАТИО У 96. МИНУТУ! Срби обележили дерби кола у Италији (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Igrao se 10. minut kada je reprezentativac naše zemlje umakao odbrani nebesko-plavih i glavom posle sjajnog centaršuta Alvara Morate smestio loptu iza leđa Tomasa Strakoše i doneo prednost Juventusu.

Vlahović je ovim pogotkom stigao do brojke od 24 ligaška gola. Ispred njega je jedino Ćiro Imobile (27).

Inače, Dušan je gol proslavio tako što je stavio prste ispod očiju. To je bila poruka za Paula Dibalu koji se tako raduje i koje na kraju sezone napušta "staru damu".

Činilo se da će meč biti završen pobedom Juventusa od 2:1 i to jer je posle Srbinovog gola prednost udvostručio Morata u 36. minutu, a autogol Aleksa Sandra u 51. dugo bio jedini razlog za radost navijača "nebesko-plavih". Međutim...

U šestom minutu sudijske nadoknade vremena, Sergej Milinković Savić je dao gol iz "mrtvog ugla", posle jednog odbitka, postavivši konačnih 2:2.

Posle ovog meča, Juventus je ostao četvrti sa 70 bodova, a Lacio peti, sa 63, što je za tri više od njegovog gradskog rivala, Rome, pred poslednje kolo Serije A.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZELENA BUDUĆNOST POČINJE S NAMA: Značaj i koristi zelenih ciljeva za Novu godinu