"ZVEZDA I DZJUBA? TA VEST JE GLUPOST!" Čuveni Rus poručio: On zarađuje kao ceo treći klub u Srbiji

Novosti online

16. 05. 2022. u 18:25

DOSTA se u poslednje vreme priča kako bi ruski napadač Artjom Dzjuba od naredne sezone mogao da nastupa za Crvenu zvezdu. Ipak, čini se da od dolaska iskusnog fudbalera u Beograd neće biti ništa.

ЗВЕЗДА И ДЗЈУБА? ТА ВЕСТ ЈЕ ГЛУПОСТ! Чувени Рус поручио: Он зарађује као цео трећи клуб у Србији

FOTO: EPA

Naime, bivši predsednik moskovskog Spartaka Andrej Červišenko je naglasio da je dolazak Dzijube u redove šampiona Srbije glupost.

- Crvena zvezda? Srbija nije opcija i ta vest je glupost - rekao je Červišenko za "Čempionat".

Potom je obrazložio zašto tako misli. Jedan od glavnih razloga je novac.

- Zamislite smo: Srbija i zahtevi koje Dzjuba ima za platu. On sam zarađuje koliko ceo klub koji je treći, eventualno četvrti, na tabeli srpskog prvenstva. Srpski fudbal se zasniva na prodaji mladih igrača. Ljudi tamo malo zarađuju, zbog čega su ljuti i žele da odu. U Srbiji praktično nema stranaca i zašto bi onda odjednom poželeli da daju milione Dzjubi? Ne razumem to. Tamo ima toliko mladih, hrabrih i snažnih fudbalera kao što je Dzjuba, tako da bi svako pre forsirao igrača kog može da unovči, nego da Dzjubi plati milione - zaključio je bivši predsednik Spartaka.

Bilo kako bilo, visokom napadaču za mesec dana ističe ugovor. Ostaje da se vidi da li će ipak Crvena zvezda biti naredna stanica u karijeri ovog 34-godišnjaka.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)